Skip to main content

Delta i auktionen, lägg ett bud innan 220513!

SMP SPECIALMÅLADE SKOPOR

“A bucket of art” är både ett välgörenhets- och hållbarhetsinitiativ av SMP.

SMP Parts har samarbetat med konstnären Charlie Granberg i ett unikt välgörenhetsprojekt;

”A bucket of art”, där överskottet från två specialmålade skopor skänks till den ideella och politiskt oberoende välgörenhetsorganisationen Swedish Rescuers som utrustar och utbildar ukrainska sjukvården samt räddningstjänst med nödvändiga fordon.

Ljusdalsbaserade konstnären Charlie Granberg målat två av SMP:s högkvalitativa skopor. Skoporna kommer att visas på Vei och Anlegg i Norge samt Svenska Maskinmässan i Sverige för att säkerställa högst möjliga publicitet och därmed boosta insamlingen där skoporna kommer auktioneras ut på respektive mässa via SMP:s nya tjänst SMP ReUse – ett arbete för att återcirkulera gamla och/eller använda SMP produkter in till marknaden igen.

Hela överskottet skänker SMP till Swedish Rescuers där vi hoppas kunna bidra med fyra fullt utrustade ambulansmotorcyklar.

– Initiativet är otroligt viktigt för oss då vi vill göra något för att hjälpa de utsatta människorna i Ukraina och fantastisk fint att Charlie skapat de fina konstverken, säger Malin Hasselmalm, Marknadsförings- och kommunikationsansvarig på SMP.

Läs mer om Swedish Rescuers på organisationens hemsidahttps://swedishrescuers.se/

“HAND”

”Hand” är en 950L stor kabelskopa, specialmålad av den svenska konstnären Charlie Granberg (@charliegranberg_art). SMP donerar hela överskottet från auktionerna av dessa specialmålade skopor för att hjälpa människorna i Ukraina.

KABELSKOPA KS950 B27
En slitstark kabel/smalskopa som är speciellt framtagen för grävning både i trånga diken och vid kabelarbete.

Produktinformation
Serienummer, 168857-3
Artikelnummer, 304344

– Volym, 950L
– Vikt, 1225 Kg
– Bredd, 800mm
– Infästning, B27
– Utan tand

 

SMP friskriver sig från ansvar kring att färgen är hållbar för användning.